Immersive media
Voor de verbeelding van een verhaal maken we graag gebruik van moderne technologie: een smartphone, een interactief beeldscherm, een installatie of een digitale dienst. Onze verhalen zijn nooit helemaal compleet; met de lege plekken geven we ruimte aan de fantasie – de verbeeldingskracht – van de luisteraar. We betrekken je bij het verhaal, dan komt het dieper bij je binnen, maakt het meer indruk, beleef je iets.

 

Augmented reality
Augmented reality voegt een (informatieve) laag toe aan de werkelijkheid. Dat hoeft niet speciaal op een beeldscherm, in je hoofd werkt het ook goed. Fantasie of werkelijkheid, het onderscheid is soms niet te maken. Je waant je in het decor van een film die zich om je heen afspeelt. Je bent toeschouwer en tegelijkertijd de hoofdpersoon. Beeld, animatie, tekst, muziek, soundscape, gesproken woord, we zetten  alles in. Zolang het het verhaal maar versterkt wordt en de fantasie weet te prikkelen.

 

Multimedia

Je telefoon is het meest multimediale toestel dat er bestaat en die mogelijkheden gebruiken we maximaal in onze apps. Dat maakt ons bijzonder, we beperken ons niet tot een praatje en af en toe een plaatje. We gaan veel verder, betrekken ook de omgeving bij de beleving, zodanig dat een overrompelende indruk maakt. Het bijna echt lijkt. We gebruiken spelelementen uit computergames en mechanismen die de gebruiker motiveren en enthousiasmeren.

 

Sharing is caring
We integreren social media zodat je je ervaring kunt delen en de buitenwereld ook geprikkeld wordt een bepaalde plek te bezoeken.

Eenmaal thuis proberen we de bezoeker weer naar je site te brengen. Om verdieping en achtergrond informatie te bieden bij de locatieve verhalen en om de bezoeker te vragen zijn ervaringen te delen met anderen en potentiële bezoekers.