Over ons

 

Stichting Tot de Verbeelding is een samenwerkingsverband van mensen met een fascinatie voor het vertellen van verhalen. Samen maken zij verhalen die de verbeelding van mensen aanspreken, die een wereld tonen zoals die niet eerder of misschien wel nooit werd gezien. Stichting Tot de Verbeelding promoot, initieert en produceert fantasierijke media en events om die verhalen te vertellen. Fantasievolle en technisch hoogstaande audiotours nemen een bijzondere plaats in op het pallet van Tot De Verbeelding. In deze audiotours wordt het gesproken woord ondersteund door eigen audiocomposities van muziek, geluiden, geluidseffecten en soundscapes waarin een verbinding wordt gelegd met de gewone wereld en een nieuwe werkelijkheid wordt geschapen.

 

Team
Stichting Tot de Verbeelding is opgericht door Eelco Romeijn (digitale mediaproducer en cameraman) en Carla Leurs (subsidie- en fondsenwerver, en evenementenorganisator. Samen leiden zij de organisatie. Tot het creatieve team horen onder andere Ton van Erp (muzikant, componist en ‘Gerauschmacher’), Perry Boomsluiter (documentairemaker) en Peter Hendriks (schrijver). Het zijn allen ervaren rotten in hun eigen vak, die elkaar aanvullen, uitdagen en versterken bij het maken van hun verhalende kunst. Op projectbasis dragen kunstenaars van alle disciplines bij aan dit hedendaagse luisterschap: professionele fictieschrijvers, stemacteurs, filmmakers, sound-designers, ontwerpers, programmeurs, uitvinders en techneuten.

 

Kennismaken?

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen bedenken, aan audiotours, verhalen en films? Nodig ons dan uit voor een brainstorm of briefing.

 

Mail naar spreek@totdeverbeelding.nl of bel met 06-39328968

 

Bestuur
Het bestuur van Stichting Tot de Verbeelding bestaat uit:
Wim Staessens (voorzitter) – directeur Theater Koningshof Maassluis
Johan Ong (secretaris) – multimedia designer bij Erasmus Universiteit
Erik de Boer (penningmeester) – Vopak