Verhalen

 

Het onzichtbare verbeelden, het onhoorbare klank geven, het onbegrijpelijke uitleggen, het onuitgesproken woord een stem geven, dat doen wij graag.
We werken samen met kunstenaars van alle disciplines. Schrijvers, acteurs, filmmakers, sound designers, ontwerpers, programmeurs, uitvinders en techneuten. Samen maken we hedendaagse media die tot de verbeelding spreken.

 

Als de geschiedenis van een locatie wordt verteld terwijl je je op die plek bevindt, dan maakt het verhaal veel meer indruk dan wanneer je dat thuis ervaart. Alle zintuigen worden geprikkeld; zicht, gehoor, geur en soms ook tast. Een app waarop een goed verhaal verteld wordt, creëert een nieuwe wereld voor de ogen van de toeschouwer en trekt deze naadloos de wereld van nu in. En vice-versa. Een route app biedt een scala aan mogelijkheden die al naar gelang doelstelling en beschikbaar budget uitgebreid kunnen worden: denk aan navigeren, de virtuele omgeving verrijken met informatie, interacties, game-elementen, multimedia, inegratie met social media of het bijhouden gebruikersstatistieken.

 

In alles wat we maken, staat het verhaal centraal en steeds opnieuw wordt dat verhaal op een unieke wijze verteld.